29 iulie 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 3664
Deputatul Vladimir Bolea și-a depus cerea de demisie
Foto: realitatea.md
29 iulie 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 3664

Deputatul Vladimir Bolea și-a depus cerea de demisie

Parlamentul a luat act de cererea de demisie depusă de către deputatul din Fracțiunea parlamentară ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Vladimir Bolea. În cadrul ședinței plenare de astăzi, deputații au votat un proiect de hotărîre, care prevede acest lucru.

De asemenea, a fost declarat vacant un mandat de deputat în Parlament, care aparține Partidului Politic ”Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Vladimir Bolea și-a depus cererea de demisie la data de 28 iulie, după ce a fost numit ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Bolea , cerea , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
2517 locuitori

Bălăureşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bălăureşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2517 oameni. Satul Bălăureşti a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.