10 iunie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 2710
Au fost stabilite tarifele de furnizare a apei în trei localități
10 iunie 2022, 14:00 Realitatea moldovenească views 2710

Au fost stabilite tarifele de furnizare a apei în trei localități

Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat tarifele pentru furnizarea/ prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către unii operatori din domeniu. Este vorba despre operatorii din Hîncești, Cricova și Sîngerei.

Astfel, tarifele pentru prestarea serviciilor de către S.A. ”Operator Regional Apă-Canal Hîncești”, diferențiate pe categorii de consumatori, vor fi după cum urmează: serviciul public de alimentare cu apă potabilă – pentru consumatorii casnici în mărime de 18,85 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 50,28 lei/m3; serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – pentru consumatorii casnici în mărime de 11,33 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 23,51 lei/m3.

Totodată, a fost emis Avizul privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către Î.M. „Regia Comunal-Locativă Cricova”: pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă – 9,71 lei/m3, pentru serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – 6,01 lei/m3, și a fost emis Avizul privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către același titular de licență.

De asemenea, a fost emis Avizul privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către Î.M. Direcția de Producție ”Apă Canal” Sîngerei”, pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă – 14,62 lei/m3, iar pentru serviciul public de canalizare și de epurarea apelor uzate – 12,75 lei/m3, și au fost aprobate tarifele pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către Î.M. „Apă-Canal” Edineț.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

instalare , tarife

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
5940 locuitori

Crasnaia Gorca este un sat din cadrul comunei Delacău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnaia Gorca alcătuia 5940 de oameni în anul 2005. Satul Crasnaia Gorca a fost menționat documentar în anul 1870.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.