20 aprilie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 2555
Angajații MAI vor munci în regim sporit în perioada Sărbătorilor Pascale
20 aprilie 2022, 16:00 Realitatea moldovenească views 2555

Angajații MAI vor munci în regim sporit în perioada Sărbătorilor Pascale

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne vor activa în regim sporit în timpul Sărbătorilor Pascale, iar numărul efectivului implicat va crește, comunică MOLDPRES.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu, a anunțat astăzi în cadrul unui briefing că numărul angajaților implicați în menținerea ordinii publice va fi majorat cu peste 30 la sută. Va spori și numărul echipajelor de poliție rutieră.

El a reamintit șoferilor despre necesitatea respectării regulamentului Circulației rutiere și a îndemnat cetățenii ca atunci cînd pleacă de acasă să fie prudenți și să nu plaseze pe rețele de socializare informații despre bunurile rămase fără supraveghere.

Și șeful IGSU, Alexandru Oprea, a îndemnat cetățenii să fie prudenți la folosirea focului, în special a lumînărilor aprinse tradițional în lăcașele sfinte. El a atenționat responsabilii lăcașelor de cult să respecte regulile anticiincendiu în noaptea Învierii și să mențină deschise căile de acces către biserici.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Paste , MAI , ordinea publică

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1569 locuitori

Cupcui este un sat şi comună din raionul Leova. Cupcui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cupcui a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.