18 aprilie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2215
Modificarea numelui de familie din pașaport va constitui motiv de cercetare
Foto: facebook.com/border.gov.md/photos
18 aprilie 2022, 14:30 Realitatea moldovenească views 2215

Modificarea numelui de familie din pașaport va constitui motiv de cercetare

O cetățeancă a Ucrainei s-a legitimat în baza unui pașaport cu semne de falsificare. Femeia a fost identificată în punctul de trecere a frontierei comun Palanca, în cadrul controlului suplimentar.

Ieri noaptea, în jurul orei 22:25, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat ucraineanca împreună cu doi copii minori. În timpul verificării de rigoare, polițiștii de frontieră au observat unele elemente distinctive ale pașaportului care ar fi contrafăcute. Supunerea actului unor cercetări amănunțite a fost stabilit că datele de identitate ar fi modificate, prin ștergere mecanică a numelui de familie, informează Noi.md.

Despre cele depistate, cetățeanca de 60 de ani a declarat că nu cunoaște.

Documentul falsificat a fost ridicat și va fi transmis ulterior către expertiză, cercetările continuă pe caz.

Familiei de refugiați i-a fost autorizată intrarea în Moldova, din cele declarate s-a aflat că urmează să ajungă la rude, stabilite cu traiul în țara noastră.

 

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.