04 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1649
Mandatul de arest pe numele lui Alexandr Stoianoglo a fost prelungit
04 noiembrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1649

Mandatul de arest pe numele lui Alexandr Stoianoglo a fost prelungit

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus prelungirea mandatului de arest la domiciliu pe numele lui Alexandr Stoianoglo, cu 30 de zile, notează Noi.md.

Alexandr Stoianoglo a declarat că va ataca în instanța superioară decizia. El a precizat că instanța de judecată a devenit ostatica așa-numitei reforme din sistemul justiției.

„Îmi pare rău că instanța a adoptat așa o decizie. Bătaia de joc în privința mea personală va continua și, îmi pare rău, că Guvernul nu a făcut nicio concluzie chiar după vizita în R.Moldova a reprezentanților Parlamentului European și ai Comisiei de la Veneția. Vom ataca decizia respectivă.

Cu regret, instanța de judecată a devenit ostatica așa-numitei reforme din sistemul justiției”, a declarat Stoianoglo în urma pronunțării hotărîrii.

Menționăm că Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie curent, în urma unei sesizări depuse la Consiliului Superior al Procurorilor de către deputatul PAS Lilian Carp. Dosarul lui Stoianoglo include patru capete de acuzare - abuz în serviciu, exces de putere și depășirea atribuțiilor de serviciu, coruperea pasivă și darea de declarații mincinoase în fața unui organ competent.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

procuror , arest

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
3615 locuitori

Bujor este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Bujor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Bujor a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.