28 septembrie 2021, 16:30 Realitatea moldovenească views 2061
Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat o pe polițistă. Cu ce s-a remarcat aceasta
28 septembrie 2021, 16:30 Realitatea moldovenească views 2061

Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat o pe polițistă. Cu ce s-a remarcat aceasta

Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat-o pe Ina, polițista care, în afara orelor de lucru, a contribuit la reținerea a doi indivizi înarmați.

„În acest context, am avut ocazia să-i mulțumesc colegei noastre – ofițerul superior de investigații a Biroului crime grave Ina Ciubatîi, care a contribuit la identificarea și reținerea suspecților în săvîrșirea infracțiunii din 22 septembrie 2021, unde trei persoane necunoscute, au acționat intenționat și au pătruns prin acces liber în locuința unui cetățean, avînd scopul sustragerii bunurilor prin atac tîlhăresc, iar prin aplicarea violenței fizice i-au pus viața și sănătatea acestuia în pericol. I-am conferit cu mîndrie și pe merite distincția „Crucea Pentru Merit clasa II”, care sper să-i fie o motivație în plus în îndeplinirea serviciului”, a declarat Ana Revenco.

Ina este polițista de 30 de ani, din cadrul Biroului Căutare a IP Briceni, a cărui spirit de observație și inițiativă a ajutat la reținerea cei doi tineri înarmați din Trebiseni, transmite Noi.md cu referire la N4.

Ina își duse copilul acasă, în orașul Edineț, de la școala din Briceni, iar în timp ce se întorcea la muncă, l-a observat pe unul dintre cei doi suspecți.

Polițista l-a urmărit pînă la terasa „Bomba”, unde a apărut și cel de-al doilea suspect, iar mai apoi a stat cu ei la masă și i-a ținut de vorbă pînă cînd au ajuns ajutoarele de la IP Edineț.


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

politia , distinctie , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1461 locuitori

Baroncea este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baroncea Nouă și Baroncea. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Baroncea a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.