02 aprilie 2021, 14:10 Realitatea moldovenească views 3576
Tot efectivul MAI va fi implicat în activitățile de prevenire a răspîndirii COVID 19
02 aprilie 2021, 14:10 Realitatea moldovenească views 3576

Tot efectivul MAI va fi implicat în activitățile de prevenire a răspîndirii COVID 19

Efectivul Ministerului Afacerilor Interne este mobilizat la 100% pentru a fi implicat în activitățile de prevenire a răspîndirii pandemiei COVID 19. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu, în cadrul unei întrevederi operative cu șefii Inspectoratelor Generale, comunică MOLDPRES.

„Efectivul Ministerului Afacerilor Interne continuă să fie mobilizat în totalitate pentru activitățile de prevenire a răspîndirii pandemiei COVID 19, dar fără a afecta activitățile operative de bază ale ministerului", a spus Voicu

"Este vital să ne consolidăm pentru a face față noilor provocări ale pandemiei și să depunem toate eforturile și mijloacele, redistribuind toate forțele disponibile. După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile transportului, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice", a opinat Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante, cluburi de noapte și alte locații.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova, cei peste 16 mii de angajați ai MAI au întreprins, zilnic măsuri de combatere, prevenire și informare a cetățenilor cu privire la îmbolnăvirea și răspîndirea COVID-19.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

MAI , coronavirus , Luptă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1550
Populaţia:
2045 mii locuitori

Mateuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Mateuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanţă de 8 km de oraţul Rezina ţi la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2045 de oameni. Satul Mateuţi este menţionat documentar la 3 aprilie 1550.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.