16 decembrie 2020, 10:45 Realitatea moldovenească views 3221
Fata dispărută de la sfîrșitul lunii noiembrie a fost găsită
16 decembrie 2020, 10:45 Realitatea moldovenească views 3221

Fata dispărută de la sfîrșitul lunii noiembrie a fost găsită

Tînăra din satul Chircăiești, care a dispărut fără urmă la sfîrșitul lunii noiembrie, a fost găsită vie și nevătămată în satul Brînzeni din raionul Edineț.

Aceasta a fost adăpostită cu două zile în urmă de o femeie din localitate, care a și anunțat-o pe mama tinerei, după ce a văzut la televizor că este căutată de poliție, scrie publika.md.

Amintim că o tînără de 26 de ani din satul Chircăiești, raionul Căușeni, a fost căutată de poliție și familie, după ce a plecat din casa mamei sale și a dispărut fără urmă. Ea i-ar fi spus mamei că intenționează să plece la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți pentru a se angaja la muncă.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

femei , dispariție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
6 locuitori

Vanțina Mică este un sat din cadrul comunei Pîrlița, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Vanțina Mică a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.