07 februarie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3479
Năstase o acuză pe Maia Sandu
07 februarie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3479

Năstase o acuză pe Maia Sandu

Liderul PPDA, Andrei Năstase, o acuză direct pe lidera PAS, Maia Sandu, că a predat guvernarea Partidului Socialiştilor şi preşedintelui Igor Dodon.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră, de la postul de televiziune TV 8.

„Igor Dodon a crescut în momentul în care guvernarea a fost predată. Pînă atunci, era un nimeni. În momentul în care noi aveam un Guvern proeuropean, cu susţinere externă, Dodon era nimeni. În momentul în care a preluat totalmente guvernarea, bineînţeles că Dodon s-a întărit. Este absolut firesc", a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a mai spus că formaţiunea pe care o conduce a făcut eforturi mari pentru a păstra unitatea blocului ACUM, spre deosebire de Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu.

„Platforma DA a făcut în permanenţă tot ce i-a stat în puteri să rămînem uniţi. Din păcate, politicieni din Republica Moldova aleg altceva şi noi le respectăm opţiunea", a mai spus Andrei Năstase.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis în data de 12 noiembrie, prin moțiune de cenzură, cu 63 de voturi ale fracțiunilor PSRM şi PDM.

Votul a avut loc la mai puțin de o săptămînă după ce Maia Sandu și-a angajat răspunderea pentru legea care-i dădea dreptul să facă personal preselecția candidaților pentru funcția de procuror general.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Andrei Năstase , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.