09 iulie 2019, 12:20 Realitatea moldovenească views 2385
Union Fenosa şi FEE-Nord cer majorarea preţului la electricitate cu 13%
09 iulie 2019, 12:20 Realitatea moldovenească views 2385

Union Fenosa şi FEE-Nord cer majorarea preţului la electricitate cu 13%

Tariful la energia electrică ar putea creste cu 13 la sută, in perioada urmatoare. O cerere în acest sens a fost depusă la Agenţia Naţională de Reglementare în Energetică de către "Union Fenosa" şi "FEE-Nord". Reprezentanţii Agentiei Nationale de Reglementare in Energetica urmează să se pronunte în două săptămâni.

Potrivit directorului ANRE, Ştefan Creangă, „Union Fenosa" şi „FEE-Nord" au solicitat majorarea tarifului la energie electrică cu 13 la sută.

Ştefan Creanga a mai declarat că analizează şi posibilitatea ajustării tarifelor la gaz.

Ajustarea tarifelor la energia electrică şi la gazele naturale a fost principalul subiect de discuţii dintre membrii Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică cu reprezentanţii Misiunii Fondului Monetar Internaţional. Întrevederea a avut loc marţi, iar părţile au vorbit şi despre impactul acestor modificări asupra consumatorilor finali.

Sursa: tvrmoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
542 locuitori

Lazo este un sat din cadrul comunei Hăsnăşenii Noi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Drochia și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Lazo a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.