28 iunie 2019, 12:35 Realitatea moldovenească views 3890
Funcționarul cu un salariu de 70 de mii de lei și-a dat demisia
28 iunie 2019, 12:35 Realitatea moldovenească views 3890

Funcționarul cu un salariu de 70 de mii de lei și-a dat demisia

Iurie Ciocan a demisionat de la conducerea Centrului de Implementare a Reformelor care se află în subordinea Guvernului.

Totodată a renunțat la calitatea de membru în cadrul Comisiei Electorale Centrale.

Ciocan a declarat pentru tv8.md că a plecat de la CEC din cauza proiectului de lege pe care l-au adoptat deputații în primă lectură și care ar atenta la independența activității CEC.

În calitate de director al Centrului de Implementare a Reformelor i-a prezentat un raport de activitate prim-ministrei Maia Sandu și au decis ulterior „pe cale amiabilă" că ar trebui să plece din funcție.

Recent, Maia Sandu a cerut explicații după ce a depistat că Iurie Ciocan primește un salariu de 70 de mii de lei, fiind în funcția de director al Centrului de Implementare Reformelor. În replică, Ciocan a spus că remunerarea este binemeritată în condițiile în care statul a făcut economii de milioane de lei, datorită reformelor implementate la inițiativa centrului pe care îl conduce.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

CEC , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.