20 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 2422
Năstase anunţă traseul lui Plahotniuc (Video)
20 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 2422

Năstase anunţă traseul lui Plahotniuc (Video)

Ministrul de Interne Andrei Năstase a oferit detalii despre modul în care liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a părăsit țara.

„A părăsit Republica Moldova pe data de 14 iunie, cu un automobil de marcă Mercedes, prin „Transnistria", a ajuns în Ucraina, în unul dintre orașele din Ucraina, a luat un avion, pînă într-un alt oraș din Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra", a spus Andrei Năstase.

Năstase spune că Plahotniuc și-a comandat în prealabil un avion privat, care l-a așteptat pe Aeroportul din Chișinău: „Dar probabil din frica că ar putea să fie oprit, obstrucționat, nu știu de ce ar avea el frică, a renunțat la acea cursă charter și a plecat prin Ucraina", a mai comentat ministrul de interne.

În același timp, Andrei Năstase afirmă că nu are deocamdată informații precise despre Ilan Șor, dacă a părăsit acesta țara și eventual, în ce mod a făcut-o.

Ieri, Andrian Candu, vicepreședintele PDM, recent întors de la Londra, a spus că s-a întîlnit cu Vlad Plahotniuc în Europa, dar a evitat să zică în ce țară se află acum liderul PDM.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Andrei Năstase , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
793 locuitori

Zorile este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zorile, Inculeţ și Ocniţa-Ţărani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 793 de oameni. Satul Zorile a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.