06 iunie 2019, 17:25 Realitatea moldovenească views 16503
Ostalep: Cînd vom avea rezultate reale în urma acordului de asociere cu UE?
06 iunie 2019, 17:25 Realitatea moldovenească views 16503

Ostalep: Cînd vom avea rezultate reale în urma acordului de asociere cu UE?

Moldova încă nu a simțit rezultatele reale ale Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

O astfel de opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct de externe, Valeriu Ostalep, pe pagina sa de pe orețea socială, transmite Noi.md.

"Întrebarea, desigur, nu este la temă și puțini oameni sînt interesați, dar totuși. Vînd vom simți în cele din urmă rezultatele reale ale Acordului de asociere cu UE? În economie, politică, ecologie? Ce și cui a adus acest document la nivel de stat? Care este sensul său? Și de ce tac toți propagandiștii care au strigat că acesta nu trebuie să citit, studiat, important este să fie semnat? ", a scris el pe pagina sa de pe o rețea socială.

Valeriu Ostalep a specificat că această postare nu are nimic de-a face cu politica de astăzi, ci cu realitatea prioritară.

"Și trebuie să-i întrebăm pe producătorii moldoveni (nu pe 2-3 selectați), dar pe majuritatea: cum li se pare "accesul" pe piața europeană, le place?", a scris el.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
528 locuitori

Dobrogea Nouă este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 32 km de orașul Sîngerei și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 528 de oameni. Satul Dobrogea Nouă a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.