05 februarie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 12087
Pe parcursul acestui an vor fi amenajate cîteva sute de locuri de parcare
05 februarie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 12087

Pe parcursul acestui an vor fi amenajate cîteva sute de locuri de parcare

În fiecare sector al Capitalei vor apărea cîte 500 de locuri noi pentru parcarea automobilelor.

Anunţul a fost făcut astăzi, de către primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu în timpul şedinţei operative a Primăriei Chişinău, scrie publika.md.

Astfel pînă la sfîrşitul anului, în Capitală ar urma să apară aproape 2.500 de locuri de parcare.

„Nu este mult, dar nici nu este puţin. Este un prima pas. Acum am solicitat de la toate preturile împreună cu locuitorii Capitalei, împreună să identifice adrese, fie curţi de blocuri fie bulevarde sau străzi, unde să intervenim la amenajarea parcarilor", a spus primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu a mai anunţat că a început procedura de licitaţii pentru procurarea celor necesare pentru începerea lucrărilor. Amenajarea locurilor de parcare va începe imediat cum afară se va încălzi.

Pentru construcţia locurilor de parcare, din bugetul primăriei au fost alocate 10 milioane de lei, adică cîte două milioane de lei pentru fiecare sector.

Sursa: autoexpert.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parcare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1760
Populația:
1353 locuitori

Bogdanovca Veche este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1353 de locuitori. Satul Bogdanovca Veche a fost menționat documentar în anul 1760.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.