23 iunie 2012, 01:00 Realitatea moldovenească views 3202
23 iunie 2012, 01:00 Realitatea moldovenească views 3202

Avertizare meterologică! COD GALBEN

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben.

În 23 iunie pe spații extinse temperatura maximă a aerului va înregistra valori de pînă la +33°C și mai mult.

Nota: Datorită stabilirii pe teritoriul republicii a vremii caniculare cu deficit semnificativ de precipitaţii, în 23 iunie 2012 pe spații extinse se va menține pericol excepţional de incendiu (clasa V).

COD GALBEN: Condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creşteri de debite şi niveluri în rîuri şi rîuleţe etc.) sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.