12 martie 2018, 16:45 Realitatea moldovenească views 11744
Dodon: Unirea nu se va produce niciodată
12 martie 2018, 16:45 Realitatea moldovenească views 11744

Dodon: Unirea nu se va produce niciodată

Unirea niciodată nu se va produce, acest lucru trebuie să-l înțeleagă toți cei implicați în isteria antistatală, a declarat astăzi, într-o postare pe o rețea de socializare, președintele Igor Dodon, citat de Noi.md.

Șeful statului a precizat că aniversarea centenarului Unirii în acest an a răscolit în unioniști cele mai iraționale și întunecate emoții. 

„Au devenit foarte perfizi și agresivi și, din păcate, multă lume a căzut pradă acestei isterii. Și multe autorități din statul vecin și-au arătat adevărata față și intenție. Dar va trece și această perioadă și spiritele se vor liniști. Timpul va trata această maladie. Unioniștii vor rămîne doar cu visul nerealizat. Și cu rușinea pe viață pentru trădarea țării și a neamului în care s-au născut”, a menționat el.

Oficialul s-a arătat convins că unirea cu România nu se va produce niciodată în condițiile în care majoritatea absolută a cetățenilor Republicii Moldova condamnă ferm acțiunile unioniste.

Pentru a-și face mai bine auzită poziția, Președinția a lansat în capitală bannere cu mesaje antiunioniste.

„Unirea niciodată nu se va produce. Acest lucru este important să-l  înțeleagă toți cei implicați în isteria antistatală. Iar mesajul care a fost lansat la nivel național, de pe aceste panouri, ne va aminti că ”ce e val ca valul trece”. Iar statul și poporul moldovenesc vor dăinui”, a conchis Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , unire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1480
Populația:
2081 locuitori

Cetireni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Cetireni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de oameni. Satul Cetireni a fost menționat documentar în anul 1480.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.