02 noiembrie 2016, 10:00 Realitatea moldovenească views 4581
Mai mulţi proprietari de baruri şi restaurante au fost sancționați
02 noiembrie 2016, 10:00 Realitatea moldovenească views 4581

Mai mulţi proprietari de baruri şi restaurante au fost sancționați

Încă opt proprietari de baruri şi restaurante au fost sancţionaţi pentru că le-au permis clienţilor să fumeze în incinta localurilor. Suma totală a amenzilor colectate este de 57 de mii de lei.

S-a întîmplat în urma mai multor controale neanunţate efectuate în ultimele două săptămâni de către specialiştii din cadrul Centrului de Sănătate Publică din Capitală, care au fost sesizaţi de cetăţeni.

Din data de 31 mai, de când a intrat în vigoare legea antifumat, peste 200 de administratori de localuri s-au ales cu amenzi în valoare totală de aproape 800 de mii de lei. De asemenea, peste 1.300 de persoane fizice au fost sancţionate pentru că au fumat în locuri interzise.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

amenda , restaurant , fumatul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
484 locuitori

Leca este un sat din cadrul comunei Antoneşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de oameni. Satul Leca a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.