04 octombrie 2016, 16:45 Realitatea moldovenească views 4727
Secții suplimentare de vot pentru alegătorii din stînga Nistrului
04 octombrie 2016, 16:45 Realitatea moldovenească views 4727

Secții suplimentare de vot pentru alegătorii din stînga Nistrului

Alegătorii din stînga Nistrului vor putea vota la alegerile prezidențiale în 30 de secţii de votare, anunță Comisia Electorală Centrală.

Secții suplimentare de vot pentru persoanele domiciliate în regiunea transnistreană, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni vor fi deschise în raioanele Florești, Ungheni, Orhei și Soroca. Alegătorii se vor înscrie în lista suplimentară a unei secţii de vot dintre cele 30, la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reședința în localitatea corespunzătoare.

În scopul garantării securității procesului de votare la secţiile de vot din localităţile aflate în Zona de Securitate, CEC face apel către observatorii naţionali, internaționali şi Comisia Unificată de Control în vederea monitorizării desfăşurării paşnice a procesului electoral.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri , Transnistria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2226 locuitori

Baurci-Moldoveni este un sat şi comună din raionul Cahul. Baurci-Moldoveni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cahul și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2226 de oameni. Satul Baurci-Moldoveni a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.