Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 mai 2017, 17:05 Diaspora moldovenească views 34494
STUDIU OIM: Moldovenii din străinătate preferă VIZA.md (Foto)
05 mai 2017, 17:05 Diaspora moldovenească views 34494

STUDIU OIM: Moldovenii din străinătate preferă VIZA.md (Foto)

Conform rezultatelor cercetării realizate recent de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova (OIM), Viza.md este unul din cele mai populare portaluri printre migranții moldoveni, aflați în străinătate. Viza.md s-a clasat pe locul 4 cedînd doar cîteva poziții în fața site-urilor guvernamentale precum: Pagina web a Biroului pentru Relații cu Diaspora (1 loc), pagina MAEIE calculată împreună cu cele 36 de pagini web ale ambasadelor și consulatelor din străinătate (locul 2).


Datele statistice au fost prezentate recent la Chișinău în cadrul Atelierului de validare a rezultatelor obținute în urma Studiului „Analiza conținutului și structurii resurselor web destinate migranților originari din Republica Moldova, inclusiv din Transnistria și cetățenilor străini care vor să imigreze în Republica Moldova", eveniment care a fost organizat la 3 mai 2017.

Atelierul de validare sus-menționat este realizat în cadrul proiectului privind Susținerea implementării componentei de migrație și dezvoltare a Parteneriatului de Mobilitate, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea din Republica Moldova.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , studiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.