Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 februarie 2017, 16:30 Diaspora moldovenească views 7851
TV Tokyo, despre tradițiile și cultura moldovenilor (Foto, Video)
27 februarie 2017, 16:30 Diaspora moldovenească views 7851

TV Tokyo, despre tradițiile și cultura moldovenilor (Foto, Video)

În cadrul filmării unei emisiuni televizate pentru postul TV Tokyo despre tradițiile și cultura Republicii Moldova, duminică, 26 februarie 2017, în incinta restaurantului "Noroc" diplomații moldoveni au prezentat modalitatea de preparare a bucatelor tradiționale moldovenești, care au fost armonios asortate cu vinuri autohtone de înaltă calitate și savurate de cei 20 de japonezi prezenți.

În cadrul evenimentului, ambasadorul Vasile Bumacov a oferit un interviu pentru telespectatorii niponi, în cadrul căruia a trecut în revistă stadiul actual și perspectivele relațiilor bilaterale. El a adresat, în mod particular, felicitări cu ocazia celebrării în anul curent a celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Japonia.

Cuvinte cheie:

Japonia , Tokyo , cultura , tradiții

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1369 locuitori

Sărata-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Leova. Sărata-Răzeşi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de oameni. Satul Sărata-Răzeşi a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.