Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 martie 2014, 10:55 Diaspora moldovenească views 17515
Soția ambasadorului moldovean în Estonia, Nr.1 într-un top al celor mai sclipitoare ținute (Foto)
Foto: perfecte.md
05 martie 2014, 10:55 Diaspora moldovenească views 17515

Soția ambasadorului moldovean în Estonia, Nr.1 într-un top al celor mai sclipitoare ținute (Foto)

Soția ambasadorului moldovean la Tallinn a reușit să-i cucerească pe estonieni cu ținuta sa purtată la balul Președintelui, organizat cu ocazia Zilei Naționale a Estoniei.

Viorica Guzun este prima într-un top elaborat de site-ul ziarului estonian Õhtuleht, prin care cititorii au fost provocați să voteze pentru cea mai sclipitoare ținută de la Balul Președintelui. Pînă acum ea a acumulat aproape 800 de voturi, devansînd alte femei cunoscute prezente la eveniment.

Soția ambasadorului nostru la Tallinn a purtat o rochie de culoare galbenă, ajustată de mama ei. "Rînd cu rînd, floare cu floare, simbol cu simbol, zi cu zi, dedicația și munca Mamei au ajuns să aducă la lumina zilei creația la care mă uit și mă minunez. Brodată, multă vreme, și adusă la forma de azi de către Mama.", a precizat Viorica Guzun pe blogul ei.

Mîndru de soția sa, Victor Guzun a scris pe contul său de Facebook următoarele: "O cetățeancă a R.Moldova (Viorica Guzun) este pe locul 1 (votul continuă) în topul doamnelor care au participat la recepția oferită de Președintele Estoniei, cu ocazia Zilei Independenței, conform cititorilor unui ziar estonian. p.s. Nimic personal, doar îmi exercit profesia, promovînd tot ce este autohton."

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

frumusete , diaspora , Estonia , femei , ambasador , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
5111 locuitori

Ciuciuleni este un sat și comună din raionul Hînceşti. Ciuciuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5111 oameni. Satul Ciuciuleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.