Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
29 martie 2016, 16:30 Natura şi turismul views 6786
Dubai: reguli noi de perfectare a vizelor pentru femei
29 martie 2016, 16:30 Natura şi turismul views 6786

Dubai: reguli noi de perfectare a vizelor pentru femei

Solicitantele vor putea depune documentele pentru vizele de 90 de zile numai după aprobarea Serviciului de Migrație al EAU.

Despre noile reguli de depunere a documentelor pentru vize în Dubai anunță site-ului Centrului de Vize al EAU la Moscova. Modificările se referă la cetățenii străini care solicită o viză prin Birourile Centrului de Vize din Rusia: din 2 martie 2016 documentele pentru toate categoriile de vize către Dubai vor fi primite de la străini numai după aprobarea prealabilă a Serviciului de Migrație.

Cerințe similare au fost înaintate și pentru depunerea documentelor la vizele de 90 de zile pentru femei: documentele sînt acceptate spre examinare numai după ce au primit aprobarea din partea Serviciului de Migrație, iar pentru aceasta va fi nevoie, de asemenea, să fie prezentate informații despre persoana însoțitoare.

Cuvinte cheie:

Dubai , viza , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
177 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.24 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.20 km și este situat la 12 km de oraşul Sîngerei, şi la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Localitatea Clișcăuți a fost întemeiată în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.