Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 noiembrie 2014, 16:40 Natura şi turismul views 8638
Indonezia va primi turişti străini în baza vizelor eliberate de alte ţări
Foto: viza.md
05 noiembrie 2014, 16:40 Natura şi turismul views 8638

Indonezia va primi turişti străini în baza vizelor eliberate de alte ţări

Indonezia va primi turişti străini în baza vizelor eliberate de alte ţări. Spre exemplu, cetăţenii străini, care au obţinut vizele Malaieziei sau Republicii Singapore, vor beneficia de dreptul de a intra în ţară fără vize.

„Trebuie să mai coordonăm detaliile cu ministerele corespunzătoare ale altor ţări, - a spus ministrul Turismului, Arief Yahya. – Ideea este ca serviciul de grăniceri dintr-un stat să muncească şi pentru alt stat. Acest fapt îi va atrage pe călătorii care au făcut o cale lungă pentru a ajunge în Malaiezia sau Singapore, şi ar dori să viziteze Indonezia, însă sînt împiedicaţi de cerinţele pentru viză. De ce să nu le permitem acestor ţări să efectueze toate controalele necesare, iar nouă ne va rămînea doar să-i salutăm pe vizitatori".

Reprezentanţii Ministerului Turismului consideră că de dreptul de a intra în ţară fără viză ar putea beneficia cetăţenii străini, în paşapoartele căror deja sînt vizele UE, SUA şi Australiei, ale căror cerinţe pentru viză sînt foarte riguroase.

Novaţia ar putea intra în vigoare din anul 2015.

Reamintim că cetăţenii Republicii Moldova, care intenţionează să se deplaseze în Indonezia, urmează să obţină viza în Ambasada Indoneziei la Bucureşti. 

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

viza , Indonezia , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
2730 locuitori

Hagimus este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Hagimus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2730 de oameni. Satul Hagimus a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.