02 april 2020, 17:30 views 3962
Ne plîngem pe autorități, dar nu ne uităm sub nasul nostru (Foto)
02 april 2020, 17:30 views 3962

Ne plîngem pe autorități, dar nu ne uităm sub nasul nostru (Foto)

Așa e firea omului, adesea preferă se critice ograda vecinului, dar nu se uită în ograda sa. Un exemplu elocvent este și critica zilnică adusă autorităților publice locale în cazul curățeniei de pe străzi, cînd de fapt uităm că noi locuitorii capitalei sîntem cei care nu păstrăm această curățenie.

La adresa redacției au venit mai multe poze și video cu mizeria de pe traseul Chișinău-Costiujeni-Piatra Albă. Potrivit lui Igor Sîrbu, președintele "Ecodava", spune că astfel de bombe ecologice sînt adevărate focare de infecții care pot naște adevărate epidemii, scrie Noi.md.

De menționat că în fiecare zi, pe parcursul săptămînii, începînd cu ora 3.00, muncitorii ies pe străzile orașului pentru a face curat. Primăria este atentă la sesizările cetățenilor, iar muncitorii lucrează din greu pentru a colecta gunoiul de pe străzile capitalei. Problema însă se ascunde și în spatele indiferenței oamenilor. Fiecare din noi poate face orașul nostru mai curat.

Nu te întreba ce poate face orașul pentru tine, dar întreabă-te ce poți face tu pentru el!

Source: noi.md

Keywords:

Gunoiște

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.