04 january 2019, 15:30 views 17763
Fără frigărui în parcul „Valea Trandafirilor”
04 january 2019, 15:30 views 17763

Fără frigărui în parcul „Valea Trandafirilor”

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, îi dă trei zile la dispoziție pretorului sectorului Botanica ca să evacueze foișoarele din parcul „Valea Trandafirilor".

Drept argument, edilul interimar spune că copii care se plimbă prin acest parc trebuie să se vadă unul cu altul fără ceața de frigărui.

„Domnule Diaconu, eu am semnat dispoziția de evacuare a foișoarelor din parcul Valea Trandafirilor. Eu nu știu câte plângeri vă trebuiesc ca să începeți să lucrați. Tot felul de instanțe, dispoziții anulate de judecată nu mă interesează, atât timp cât mii de oameni se plâng pe foișoarele respective. Parcul Valea Trandafirilor va arăta în trei luni de zile ca o nouă perlă a orașului, cu alei, cu iluminat, cu skatepark, cu teren de fotbal, cu teren de volei, cu teren de baschet. Acele 30 de milioane care se investesc trebuie să fie încă un argument pentru dvs. ca parcul să fie curățat de „Vladimirschii Țentral", așa ca vara copii să se vadă acolo unul pe celălalt altul fără ceața de frigărui. Aveți trei zile să interveniți. Dacă nu se dorește din partea agentului economic să fie demontate forțate", a declarat Codreanu.

Ion Diaconu, pretorul sectorului Botanica a răspuns ferm că dispoziția primarului Codreanu va fi pusă în aplicare.

Source: deschide.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.