12 february 2018, 13:45 views 10486
Epopeea din jurul bradului din sectorul Rîșcani continuă (Audio)
12 february 2018, 13:45 views 10486

Epopeea din jurul bradului din sectorul Rîșcani continuă (Audio)

Pretorul sectorului Rîșcani nu cunoaște nimic despre situația singurului bradul rămas lîngă Palatul de Cultură al Sindicatelor din sectorul Rîșcani, care a fost scos din pămînt și va fi dus sectorul Ciocana.

Despre aceasta anunță jurnalista Elena Pahomova, care l-a contactat pe Nicolae Balaur, în legătură cu cele întîmplate în dimineața zilei de astăzi.

Mai mult, răspunsul acestuia este de-a dreptul straniu: "Nu știu", "Nu sînt, "Afla-ți singură".

Surprinsă de răspunsul preotului, jurnalista a rămas de-a dreptul uimită.

"Ruslan Codreanu, explicați subordonaților dumneavoastra ce este duritatea și ce este perseverența, că sînt obligati să știe ce se înntampla la doi metri de preturita, pe care o conduc, ca nu exista week-end pentru pretori. Așa este meseria" a scris Pahomova.

Source: noi.md

Keywords:

brad , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.