17 october 2018, 16:45 views 2527
Staţii pline cu oameni care aşteaptă transportul public în capitală (Foto)
17 october 2018, 16:45 views 2527

Staţii pline cu oameni care aşteaptă transportul public în capitală (Foto)

Chiar dacă toată presa a scris despre vizita preşedintelui turc în ţara noastră şi despre străzile care vor fi închise atît azi, cît şi mîine, se pare că nu toţi moldovenii s-au informat despre aceasta şi s-au pomenit astăzi în dilemă.

Staţiile din Chişinău erau şi încă mai sînt pline de oameni, care aşteaptă în continuu transportul public pentru a ajunge într-un alt punct al oraşului.

Amintim că preşedintele Turciei, Recep Erdoğan, întrprinde o vizită în Republica Moldova în perioada 17–18 octombrie. În această perioadă, Erdoğan va avea convorbiri cu omologul său moldovean Igor Dodon, cu premierul Pavel Filip și se va deplasa în Găgăuzia, pentru inaugurarea mai multor obiective sociale.

Source: noi.md

Keywords:

transport , stație , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
814 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sergheuca și Pervomaiscoe. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 814 oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1884.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.