04 october 2018, 15:30 views 12082
Silvia Radu candidează la funcția de primar
04 october 2018, 15:30 views 12082

Silvia Radu candidează la funcția de primar

Primarul interimar Silvia Radu începe de mîine, 11 aprilie, să colecteze semnături de la chișinăuieni pentru a se înscrie în cursa electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, dar spune că nu a decis încă dacă va candida. Într-o postare pe o rețea de socializare, Silvia Radu spune că dacă decizia va fi să candideze, o va face doar în calitate de candidat independent, oricît de greu ar fi.

În fiecare zi, după programul de lucru, între orele 18.00-20.00, Silvia Radu spune că se va afla la unul dintre corturile amenajate pentru strîngerea semnăturilor și va aștepta să discute cu cetățenii despre Chișinău, despre ce pot face împreună pentru ca orașul să fie mai frumos, fără politică și geopolitică.

Silvia Radu mai spune că intenționează să ajungă în fiecare sector, în cît mai multe locuri.

Source: ipn.md

Keywords:

Silvia Radu , Chisinau , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.