30 september 2017, 10:20 views 4501
Circulația transportului public va fi redirecționată în zile de sîmbătă și duminică
30 september 2017, 10:20 views 4501

Circulația transportului public va fi redirecționată în zile de sîmbătă și duminică

Circulația transportului public din capitală va fi redirecționată parțial în zilele de sâmbătă și duminică, 30 septembrie și 1 octombrie, în legătură cu organizarea celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional Chișinău, transmite IPN.

Primăria capitalei atenționează că în ziua de sâmbătă troleibuzele de pe rutele nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28 vor circula în direcția sectorului Buiucani pe strada București, iar în direcția sectorului Botanica – cu ocolirea Pieței Marii Adunări Naționale. Itinerarul rutei nr. 30 se modifica după cum urmează: de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Al. Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele nr. 5, nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 vor circula, în ambele direcții, cu ocolirea Pieței Marii Adunări Naționale.

În ziua de duminică troleibuzele de pe ruta nr. 8 nu vor circula, iar itinerarul rutelor nr. 7, nr. 10 și nr. 24 va fi scurtat până la Circ. Itinerarul rutelor nr. 4 și nr. 5 se scurtează până la Gara Feroviară, iar itinerarul rutei nr. 28 se scurtează până la uzina „TRACOM". Troleibuzele de pe rutele nr. 25 și nr. 29 vor circula până la Parcul „Alunelul".

Troleibuzele de pe ruta nr. 13 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul Iu. Gagarin (întoarcere), bulevardul Dimitrie Cantemir, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe strada Gh. Asachi pe strada Pan. Halippa, Ismail, București și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 9 vor circula de pe strada Gh. Asachi pe strada Vasile Alecsandri, A. Mateevici, Al. Pușkin, București, Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, A. Mateevici, Vasile Alecsandri, Șoseaua Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de ruta nr. 17 vor circula pe bulevardul Traian pe bulevardul Decebal, Iu. Gagarin (întoarcere) și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 22 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Șciusev, str. București, Viaduct, bulevardul Dacia, Traian, Grenoble, strada Gh. Asachi, Vasile Alecsandri, A. Mateevici, Al. Pușkin, București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Columna, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 30 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Dacia pe strada Trandafirilor, bulevardul Decebal, Iu. Gagarin (întoarcere), bulevardul Decebal, strada N. Zelinski, bulevardul Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 11 vor circula de pe strada Ismail pe strada București, Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutei nr. 26 se stabilește pe strada Albișoara în ambele direcții. Itinerarul rutelor nr. 17 și nr. 46 se stabilește pe strada București în ambele direcții. În direcția sectorului Ciocana itinerarul rutei nr.5 se stabilește pe strada Alexandru cel Bun, iar în direcția sectorului Botanica – pe strada Columna. Itinerarul rutelor nr. 18, nr. 33 și nr. 44 se modifică după cum urmează: de pe strada Tighina pe strada Columna, Ismail, bulevardul Dimitrie Cantemir, Iu. Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 9 se modifică după cum urmează: de pe Piața „Dimitrie Cantemir" pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada A. Șciusev, București, Tighina și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe str. Ismail pe strada București strada A. Șciusev, strada Mihai Viteazul, Columna, Piața „Dimitrie Cantemir". Itinerarul rutei nr. 122 se stabilește pe strada București în ambele direcții.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
337 locuitori

Etulia loc.c.f. este o localitate un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 88 km de municipiul Comrat și la 222 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 337 de oameni. Etulia loc.c.f. a fost menționat documentar în anul 1875.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.