14 august 2017, 12:25 views 3821
Circulația rutieră în perimetrul PMAN va fi sistată
14 august 2017, 12:25 views 3821

Circulația rutieră în perimetrul PMAN va fi sistată

În legătură cu activitățile desfășurate în Piața Marii Adunări Naționale cu ocazia Zilei Independenței, începînd cu data de 25 și pînă pe 27 august, circulația rutieră va fi sistată în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu-Bodoni. Anunțul a fost făcut la ședința operativă de la Primărie.

Șefa interimară a Direcției social-umanitară și relații interetnice, Cristina Aparatu, a declarat că evenimentele dedicate Zilei Independenței sînt organizate de către autoritățile publice centrale, care au și solicitat suspendarea circulației. Astfel, în data de 25 august urmează a fi instalate scenele. Anul acesta va fi amenajată o scenă mică în fața Arcului de Triumf și o scenă mare în mijlocul bulevardului.

Pe data de 26 august, va avea loc repetiția generală, iar pe 27 august se va defășura sărbătoarea propriu-zis.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
332 locuitori

Bocancea-Schit este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.80 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.06 km. Localitatea este situată la distanța de 36 km de oraşul Sîngerei şi la 103 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 332 de oameni. Satul Bocancea-Schit e atestat documentar în anul 1794.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.