07 october 2017, 09:30 views 4711
”Cimitirul de crengi” a luat foc! (Foto, Video)
07 october 2017, 09:30 views 4711

”Cimitirul de crengi” a luat foc! (Foto, Video)

În această noapte pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani din capitală.

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 23.18 minute. Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de 3ha din cele 5 ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor. La fața locului pentru stingere au intervenit cinci autospeciale de intervenție.

Focul a fost localizat la ora 02.48 minute.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului, mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , incendiu , foc

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
3938 locuitori

Balatina este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Balatina, Tomeştii Noi, Clococenii Vechi și Lipovăţ. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Glodeni și la 161 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3938 de oameni. Satul Balatina a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.