01 july 2017, 15:00 views 7356
Buveta din strada Trandafirilor va activa după un nou program
01 july 2017, 15:00 views 7356

Buveta din strada Trandafirilor va activa după un nou program

SA „Apă-Canal Chişinău" anunţă consumatorii că, în legătură cu temperaturile joase, începând de vineri, 6 ianuarie, buveta din strada Trandafirilor va activa după un nou program, transmite IPN.

Potrivit furnizorului, până acum buveta activa fără întreruperi, însă odată cu scăderea temperaturilor programul a fost redus. Până la următoarele modificări de program, sonda arteziană va funcţiona în intervalul 07.30 şi 18.30.

Calitatea apei din buvetă este verificată zilnic de către specialiştii laboratorului întreprinderii. Apa poate fi consumată cu încredere şi nu prezintă pericol pentru sănătate.

De 14 ani, în fiecare zi, de la acest punct de distribuţie gratuită a apei, consumatorii din toate sectoarele capitalei iau circa 7-8 m3 apă.

Source: www.ipn.md

Keywords:

apa , Apă-Canal , Botanica , Buveta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
1322 locuitori

Victorovca este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1322 de oameni. Satul Victorovca a fost menționat documentar în anul 1865.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.