28 december 2016, 12:15 views 11678
Ce va fi de Anul Nou în PMAN
28 december 2016, 12:15 views 11678

Ce va fi de Anul Nou în PMAN

Cu patru zile pînă la Anul Nou, autorităţile nu pot da un răspuns dacă în noaptea dintre ani, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, va fi sau nu organizat tradiţionalul concert.

Solicitată de IPN, şefa Direcţiei municipale cultură, Lucia Culev, a declarat că, de regulă, Primăria nu organizează spectacolul de Anul Nou şi nici în acest an nu au fost alocate surse financiare cu acest scop. Municipalitatea a organizat două seri de colinde de Crăciun, pe 24 şi 25 decembrie, lângă Pomul din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar alte activităţi nu sînt programate.

Serviciul de presă al Ministerului Culturii a direcţionat reporterul IPN către Biroul de comunicare al Guvernului, care nu are deocamdată un răspuns.

Source: ipn.md

Keywords:

Anul Nou , PMAN , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
728 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Bălăneşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Nisporeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.