22 december 2016, 16:20 views 4784
Poliţiştii din Chișinău s-au transformat în magicieni
22 december 2016, 16:20 views 4784

Poliţiştii din Chișinău s-au transformat în magicieni

Poartă epoleţi, însă au devenit pentru o zi adevăraţi magicieni. Vorbim despre poliţiştii din capitală, care în ajunul sărbătorilor de iarnă au decis să organizeze o surpriză pentru cei 200 de copii de la Gimnaziul-internat numărul 3 din Chişinău. Micuţii au primit hăinuţe şi dulciuri şi au răsplătit poliţiştii cu un carnaval de zile mari.

Deghizaţi în personaje din basme, copii de Gimnaziul-internat numărul 3 din capitală au cîntat şi s-au distrat la un carnaval organizat în ajunul Anului Nou. Sărbătoarea a fost mai specială pentru că alături de ei au fost şi cîteva mame.

„Sînt mama a unui copil din clasa a opta și am venit sa-l vizitez, să văd ce atmosferă e aici, să-l susțin", a spus mama unui copil.

„Îmi place să cînt, e visul meu să ajung pe o scenă mare. Sîntem foarte fericiți", a spus un copil.

În Gimnaziul-internat sînt plasaţi copii din familii social-vulnerabile sau cei care nu au parte de căldura unui cămin familial. Pentru poliţiştii din capitală a devenit o tradiţie ca în ajun de sărbători să le aducă lumină în suflet, aşa că au venit cu mai multe daruri.

„Copilaşilor le-am adus bomboane, hăinuțe, care sper să le placă, pentru că le-am ales cu tot sufletul, pentru a le face o mică sărbătoare înainte de Crăciun și Anul Nou", a spus ofițerul de presă al Direcție de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

Source: trm.md

Keywords:

politia , Chisinau , magie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Lidovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ungheni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 91 de oameni. Satul Lidovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.