12 may 2016, 14:45 views 6272
Flashmob muzical la Gara Feroviară din Capitală (Video)
12 may 2016, 14:45 views 6272

Flashmob muzical la Gara Feroviară din Capitală (Video)

Evenimentul „Bunătatea va salva lumea" anunţat pe reţeaua de socializare Facebook a fost susţinut şi în Moldova.

Chişinăul s-a alăturat flashmobului muzical al Ucrainei şi Rusiei.

Duminică, la ora 14.00, în incinta Gării Feroviare s-au adunat în jur de 300 de persoane. Alături de colectivul de copii „Rapsodia" condus de Natalia Barabanşcikova, aceştia au interpretat cântecul de suflet din perioada sovietică „Te iubesc, viaţă!", scris de compozitorul Eduard Kolmanovcki pe versurile lui Constantin Vaneşkin.

Flashmobul organizat de entuziaştii de la Chişinău la Gara Feroviară vine în continuarea acţiunii desfăşurate pentru prima dată în Zaporojie, la 13 noiembrie, unde a fost interpretată o melodie dintr-un cunoscut film sovietic. Acţiunea a fost susţinută de sute de oameni de bine din Mariupol, Kiev, Odesa, Harkov, Nikolaev.

Însufleţiţi de optimismul piesei muzicale,chişinăuienii au scandat „Pace lumii!"

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
55 locuitori

Rădulenii Noi este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 55 de oameni. Satul Rădulenii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.