12 february 2016, 10:01 views 5960
Cum arată centrul Chișinăului în ajunul sărbătorilor de iarnă (Foto, Video)
12 february 2016, 10:01 views 5960

Cum arată centrul Chișinăului în ajunul sărbătorilor de iarnă (Foto, Video)

Ieri, a fost inaugurat oficial pomul de Crăciun, iar cu această ocazie centrul Chișinăului a căpătat strălucire și culoare în ajunul sărbătorilor magice de iarnă.

Evenimentul a fost marcat de un concert organizat în Piața Marii Adunări Naționale, unde mai mulți interpreți autohtoni au creat o atmosferă feerică pentru cetățenii adunați în jurul bradului împodobit.

De data aceasta, deschiderea oficială a fost lansată de către șefa Direcției Cultură a Primăriei Chișinău, Lucia Culev, edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, fiind plecat într-o deplasare la Strasbourg.

Realitatea.md amintește că bradul a fost adus din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, acesta fiind crescut timp de 37 de ani și având o înălțime de aproximativ 18 metri.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

brad , iarna , sarbatoare , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1980 locuitori

Lunga este un sat şi comună din raionul Floreşti. Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, satul se află la distanța de 8 km de orașul Florești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1980 de oameni. Satul Lunga a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.