13 september 2016, 15:00 views 3617
Inițiativa privind demiterea lui Chirtoacă nu a obținut voturile necesare în CMC
13 september 2016, 15:00 views 3617

Inițiativa privind demiterea lui Chirtoacă nu a obținut voturile necesare în CMC

Consiliul municipal Chișinău s-a întrunit astăzi, 13 septembrie, intr-o ședință extraordinară.

În cadrul acesteia a examinată o singură chestiune inclusă pe ordinea de zi, și anume cea „cu privire la inițierea Referendumului local pentru revocarea din funcție a primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă".Consilierii nu au reușit să adune numărul suficient de voturi pentru inițierea referendumului

Preşedintele şedinţei, Ghenadie Botnaru, a comunicat că voturile celor 32 de consilieri sînt insuficiente pentru iniţierea referendumului în vederea demiterii lui Chirtoacă. Cu aceasta, agenda de lucru a şedinţei extraordinare a fost finalizată.

Sînt cunoscute rezultatele votării: toţi cei 32 de consilieri au votat pentru iniţierea referendumului în vederea demiterii lui Chirtoacă din funcţie.

Consilierul Ruslan Codreanu a distrus cele 19 buletine neutilizate. Fracţiunea liberalilor en-corpore, precum şi cîte un consilier din PDM şi PLDM, nu s-au prezentat la vot.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1842
Populația:
1574 locuitori

Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.