15 december 2015, 17:04 views 7437
Aeroportul din Chișinău a fost decorat pentru sărbătorile de iarnă (Foto)
15 december 2015, 17:04 views 7437

Aeroportul din Chișinău a fost decorat pentru sărbătorile de iarnă (Foto)

Aeroportul din Chișinău și-a îmbrăcat straiele de sărbătoare.

Aeroportul din Chișinău este principalul aeroport internațional din Republica Moldova, și unul din principalele puncte de intrare în Republica Moldova.

Pe 1 noiembrie 2013, prin Hotărârea de Guvern a RM, Aeroportul Internațional Chișinău a fost transmis în concesiune companiei „Avia Invest" SRL, fondatorii căruia sunt: societatea pe acțiuni Habarovski Aeroprot și holdingul Kolomenski Zavod din Federația Rusă. Concesiunea s-a făcut pentru o perioadă de 49 de ani.

Pe 17 mai 2015, a fost dată în exploatare parcarea multietajată a Aeroportului Internațional Chișinău. Lucrările au demarat în iunie 2014. Parcarea are peste 800 de locuri și este amenajată în fața complexului aeroportuar. Costulul lucrărilor este de aproximativ șapte milioane de euro.

Source: promotime.md

Keywords:

aeroport , sarbatoare , Anul Nou

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
163 locuitori

Balmaz este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 163 de oameni. Satul Balmaz a fost menționat documentar în anul 1670.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.