10 march 2014, 14:37 views 12365
Pensionarii din Chișinău vor primi abonamente noi pentru troleibuz
Photo: tv7.md
10 march 2014, 14:37 views 12365

Pensionarii din Chișinău vor primi abonamente noi pentru troleibuz

Regia Transport Electric Chişinău vrea să le vină de hac fasificatorilor de abonamente. Pensionarii vor primi noi abonamente care vor preveni contrafacerea lor. Potrivit şefului Regiei, Gheorghe Morgoci, acestea vor costa chiar mai ieftin.

Regia Transport Electric Chişinău s-a adresat nu odată la poliţie ca să identifice infractorii care falsifică abonamentele, anuale, pentru troleibuz ale pensionarilor, însă încă nicio persoană nu a fost trasă la răspundere.

În aceste condiţii, s-a decis tipărirea unor noi abonamente, laminate, dintr-un plastic care va avea un sistem de protecţie sporit.

Abonamentele noi vor fi de culoare roşie. De acte vor beneficia 18 mii de pensionari. Noile abonamente au costat Primăria capitalei 80 de mii de lei.

Abonamentele pe care le deţin în prezent pensionarii vor fi returnate.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1254 locuitori

Grigorievca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Grigorievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Căușeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1254 de oameni. Satul Grigorievca a fost menționat documentar în anul 1883.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.