07 october 2014, 12:15 About the Moldavian language views 11862
În raionul Rezina va fi reconstruit un drum de ocolire pentru camioanele grele
Photo: tv7.md
07 october 2014, 12:15 About the Moldavian language views 11862

În raionul Rezina va fi reconstruit un drum de ocolire pentru camioanele grele

Autocamioanele de mare tonaj, care aparţin uzinei de ciment din raionul Rezina, ar putea fi redirecţionate pe un drum de ocolire, în afara satului Ciorna şi oraşului Rezina. Decizia a fost anunţată, astăzi, de către reprezentanţii ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, aflaţi într-o vizită de lucru în această localitate.

Potrivit ministrului Transporturilor, Vasile Botnari, pentru a evita aglomerarea traficului, în scrut timp va fi restabilit un drum mai vechi de la uzina de ciment pe lângă satul Păpăuţi, cu ieşirea la traseul Rezina-Şoldăneşti, în preajma satului Ţareuca.

Totodată, Botnari afirmă că deja a fost elaborat studiul de fezabilitate pentru reconstrucţia sectorului de drum Păpăuţi-Ţareuca, estimat la aproape 67 de milioane de lei.

Source: tv7.md

Keywords:

transport , localitati , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
432 locuitori

Trifeştii Noi este un sat din cadrul comunei Moscovei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 432 de oameni. Satul Trifeştii Noi a fost înființat în anul 1920.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.