08 february 2023, 10:00 Moldography views 58185
08 february 2023, 10:00 Moldography views 58185

Moldografia: Rîul Cogîlnic în apropiere de satul Ciuciuleni, Hînceşti

Foto: moldovenii.md

Doritorii își pot trimite propriul stop-cadru, ca să-l împărtășească tuturor la adresa de email: moldografia@moldovenii.md.

În fiecare zi moldovenii.md publică fotografiile realizate de echipa noastră, precum și fotografiile pe care le primim de la dvs., dragi cititori.

Tematica fotografiilor va include, în general, frumusețile naturii Republicii Moldova, subliniind astfel, încă o dată în plus, necesitatea protejării acesteia, dar și locuri care nu sînt vizitate de turiști, despre care nici chiar locuitorii țării noastre nu știu aproape nimic.

Oprim clipa mulțumită dvs., inclusiv, demonstrîndu-vă realitățile zilei Republicii Moldova: oameni, diaspora, festivități din orașele și satele Moldovei, expoziții, festivaluri, tîrguri, artiști populari și alte manifestări culturale ce vor avea loc în țara noastră.

Și, desigur, vom accepta cu bucurie și interes, studiind și publicînd fotografiile trimise de dvs. în care ați reușit să captați ceva cu totul uimitor, neobișnuit, original.

Vom publica și fotografii care prezintă pur și simplu interes, fotografii cu ceva extraordinar, neobișnuit etc.

Fotografiile publicate mai devreme, le puteți vedea aici.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.