10 january 2018, 15:30 Health views 9289
Ce reprezintă codurile de pe vasele din plastic
10 january 2018, 15:30 Health views 9289

Ce reprezintă codurile de pe vasele din plastic

Zilinic folosim obiecte din masă plastică prin ambalajele pe care le procurăm: fie în cazul hainelor, telefoanelor mobile, jucăriilor pentru copii sau produselor alimentare.

Deși sînt pe deplin utilizate în toate ramurile economiei, puțini știu că anumite tipuri de plastic pot fi dăunătoare pentru sănătatea consumatorilor.

Întru a evita procurarea masei plastice, ce poate afecta viața și sănătatea oamenilor, cît și a stării mediului înconjurător trebuie să știți cum recunoașteți plasticul considerat periculos. Un indiciu în acest sens este codul marcat pe spatele recipientelor din plastic pe care le procuraţi.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

plastic , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
948 locuitori

Voloave este un sat din cadrul comunei Parcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 154 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 948 de oameni. Satul Voloave a fost menționat documentar în anul 1629.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.