11 march 2017, 12:10 Health views 3457
Informația privind serviciile medicale gratuite va fi la dispoziție cetățenilor
11 march 2017, 12:10 Health views 3457

Informația privind serviciile medicale gratuite va fi la dispoziție cetățenilor

Informațiile relevante din contractele de prestare a serviciilor medicale finanțate din fondurile publice, vor fi la îndemîna cetățenilor asigurați.

Asta deoarece Compania Națională de Asigurări Medicale și prestatorii de servicii medicale, vor fi obligați să le facă publice.

Un proiect de lege, autorul căruia este deputata PCRM, Oxana Domenti a fost susținut în unanimitate astăzi de Parlament, fiind votat în prima lectură, transmite NOI.md

Totodată, potrivit proiectului, fiecare cetățean ar putea afla, fără restricții, de care servicii medicale poate beneficia din contul asigurărilor la orice instituție medicală.

"E un pas înainte, sper să ajungem și la votul final din lectura a doua fără modificări de concept. Cel mai bine, însă, dragi prieteni, să nu aveți nevoie personal de astfel informații! Fiți sănătoși!" a spus Domenti.

Pentru ca să intre în vigoare proiectul trebuie să fie votat și în lectură finală, ulterior promulgat de șeful statului.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , medicina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.