29 june 2023, 14:00 Sport views 1401
O nouă medalie de aur pentru Moldova la volei pe plajă
29 june 2023, 14:00 Sport views 1401

O nouă medalie de aur pentru Moldova la volei pe plajă

Sportivii din Moldova au cîștigat medalia de aur la volei pe plajă la Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc în Turcia în perioada 22-25 iunie 2023.

Potrivit Federației de Volei din Moldova, la această competiție țara noastră a fost reprezentată de 6 sportivi care au format 3 echipe: două echipe masculine - Timofei Chisleacov/Serghei Plămădeală și Maxim Korsakov/Egor Dobcis, și o echipă feminină - Anna Nicolaev/Polina Voleanin, antrenor principal Roman Dudicov.

Drept urmare, sportivele noastre Anna Nicolaeva și Polina Voleanina au cîștigat aurul și au urcat pe treapta superioară a podiumului.

Maxim Korsakov și Igor Dobcis au ocupat locul 4, iar Timofei Chisleacov și Serghei Plămădeală au ocupat locul 5.

"Felicitări tuturor și mult succes la viitoarele competiții! Sîntem mîndri de sportivii noștri!", a subliniat Federația de Volei din Moldova.

Source: noi.md

Keywords:

medalie , volei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.