30 may 2013, 09:40 Sport views 6807
30 may 2013, 09:40 Sport views 6807

Naţionala Moldovei de box va evolua la campionatul Europei

Naţionala de box va evolua la campionatul Europei pentru prima dată în componenţă deplină. 10 reprezentanţi ai Moldovei vor lupta pentru medalii la europene în oraşul Minsk. Tehnicianul selecţionatei Petru Caduc speră să revină cu 2 medalii europene, informează tv7.md.

Naţionala Moldovei a plecat la competiţia continentală cu trenul. Pugiliştii autohtoni vor evolua în toate categoriile la acest turneu.

În ringul de la Minsk vor evolua toţi premianţii şi participanţii la jocurile olimpice. În fruntea delegaţiei care a plecat după medalii europene se află campionul Europei din 2011 Veaceslav Gojan.

Echipa noastră s-a pregătit pentru competiţia europeană la Grimăncăuţi, unde a avut loc un cantonament comun cu boxeri din Mongolia, Ucraina şi România. Campionatul Europei îşi va lua startul în capitala bielarusă pe 1 iunie.

Keywords:

box , Campionat , Europa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
62 locuitori

Artimonovca este un sat din cadrul comunei Javgur, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de oameni. Satul Artimonovca a fost fondat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.