22 september 2015, 10:31 Sport views 5561
Antrenorul selecţionatei Moldovei de fotbal a demisionat
22 september 2015, 10:31 Sport views 5561

Antrenorul selecţionatei Moldovei de fotbal a demisionat

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a Moldovei, Alexandru Curteianu, luni şi-a anunţat demisia. Avîndu-l ca antrenor, naţionala Moldovei a desfăşurat zece meciuri şi nu a obţinut nicio victorie. În cadrul actualelor preliminarii ale Campionatului Europei, Moldova deţine ultimul loc, avînd la activ două puncte, după ce a jucat la egal cu Rusia şi Liechtenstein. Restul meciurilor Moldova le-a pierdut. Demisia a venit înainte de un nou meci din preliminarii, pe care Moldova îl va desfăşura pe 9 octombrie împotriva Rusiei.

Biletele la meci au apărut în vînzare luni, şi timp de cîteva ore au fost vîndute toate. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a declarat că, pînă la sfîrşitul actualului ciclu de selectare, echipa Moldovei va fi antrenată de specialistul român Ştefan Stoica, care antrenează şi FC "Zimbru".

Source: www.noi.md

Keywords:

sport , fotbal , demisie , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.