26 june 2015, 16:46 Sport views 6449
Radu Albot va evolua pe tabloul principal de dublu la Wimbledon
Photo: sports.md
26 june 2015, 16:46 Sport views 6449

Radu Albot va evolua pe tabloul principal de dublu la Wimbledon

În ciuda faptului că a pierdut calificările la Wimbledon, este prea devreme ca cel mai bun tenisman din Moldova să părăsească Londra. La cel de-al treilea turneu de Grand Slam Radu Albot va evolua pe tabloul principal de dublu, avîndu-l ca partener pe Mihail Kukuşkin, cea de-a 58 paletă din lume în clasamentul de simplu şi a 242 – de dublu.

Vă reamintim că Radu Albot ocupă poziţia a 68-a în clasamentul ATP de dublu. La "Roland Garros", care a avut loc la Paris, sportivul nostru a jucat la proba de dublu cu tenismanul ceh Lukas Rosol, ajungînd în sferturile de finală ale turneului de dublu.

Competițiile din cadrul Wimbledon-ului vor începe săptămîna viitoare. Tragerea la sorţi va avea loc pe 26 iunie.

Source: sporter.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1800 locuitori

Caragaș este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Slobozia și la 94 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2000, populaţia satului constituia circa 1800 de oameni. Satul Caragaș a fost întemeiat în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.