22 june 2015, 15:38 Sport views 6167
Radu Albot merge la Wimbledon
Photo: facebook.com
22 june 2015, 15:38 Sport views 6167

Radu Albot merge la Wimbledon

Cel mai bun jucător de tenis din Moldova Radu Albot urcă rapid şi se apropie de prima sută a celor mai buni tenismeni din clasamentul mondial ATP. În ultima săptămîna, el a urcat cu 12 poziţii, situîndu-se pe locul 107 printre cei mai puternici jucători de tenis ai Planetei.

Saltul a fost posibil datorită performanței obţinute la turneul Challenger din Fergana (Uzbekistan), unde Albot s-a calificat în semifinale.

În această săptămână, Radu Albot va începe să evolueze în cadrul celui de-al al III turneu al Grand Slam al sezonului – Wimbledon. Pe terenurile de tenis de la Londra atletul moldovean va evolua în primul tur de calificare împotriva francezului de doi metri Kenny de Schepper, care ocupă poziţia № 163 în clasamentul mondial.

Source: sporter.md

Keywords:

Radu Albot , tenis , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.