06 february 2015, 14:18 Sport views 8633
Micii fotbaliști din Rezina vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia (foto)
Photo: facebook.com
06 february 2015, 14:18 Sport views 8633

Micii fotbaliști din Rezina vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia (foto)

La mijlocul lunii mai a fost organizat un Turneu Internaţional la mini-fotbal pentru copii născuţi în anii 2003-2004, la care au participat echipe din Rezina, Ucraina, România, Şoldăneşti şi Râbniţa. În rezultatul competiţiilor, campioni au devenit băieţii din Selecţionata raionului Rezina.

Pentru succesele înregistrate, micii fotbalişti din Selecţionata raionului Rezina, dar şi semenii lor din Clubul "Karate-kay", au primit, fiecare, din partea Consiliului raional Rezina, câte 2 mii de lei. Cadourile băneşti au fost înmânate de către doamna Eleonora Graur, preşedintele raionului Rezina.

Aceasta a fost posibil după ce, la finele săptămânii trecute, la ultima şedinţă, prin acordul majorităţii consilierilor, s-a votat proiectul de acordare a ajutoarelor financiare atât pentru aceşti copii, cât şi pentru antrenorii lor, care duc faima raionului Rezina departe peste hotarele ţării.

Dna Eleonora Graur a venit şi cu o surpriză, anunţând că după ce Federaţia Moldovenească de Fotbal a văzut rezultatele acestor copii, le face şi un cadou pe măsură. Astfel, în perioada 10-12 august, micii fotbalişti vor pleca la Finala Supercupei Europei în Georgia, Tbilisi.

Source: provincial.md

Keywords:

fotbal , copii , turneu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1421
Populația:
122669 locuitori
Logo

Municipiul Bălţi, „capitala de nord” a Republicii Moldova, este al treilea ca mărime, potenţial industrial şi cultural, după Chișinău şi Tiraspol, centru urban al ţării, cu o populaţie de  122669 locuitori, conform datelor recensămîntului din anul 2004.  Se presupune că primele atestări documentare despre localitatea Bălţi datează din anul 1421, cînd, prin dania lui Alexandru cel Bun, în valea rîului Răut se constituie domeniul cneaghinei Ringala, fosta soţie a voievodului. Anume în această zonă, ar fi fost întemeiată ulterior aşezarea Bălţi. Cert este faptul că denumirea localităţii vine de la locul mlăştinos, plin de bălţi, unde se înființează localitate.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.