23 may 2015, 09:10 Sport views 6485
„Carnavalul sporturilor” la Chișinău
Photo: facebook.com
23 may 2015, 09:10 Sport views 6485

„Carnavalul sporturilor” la Chișinău

Astăzi în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc cea mai grandioasă sărbătoare a sportului pentru toți – „Olympic Fest", informează NOI.md.

Timp de o zi, PMAN se va transforma într-un „carnaval" al sporturilor, participanții la el avînd ocazia să participe alături de cei mai buni sportivi și antrenori la diverse probe sportive, precum taekwondoul, trînta, tenisul, tirul cu laser, scrima, karateul, baschetul, atletismul, fotbalul, tenisul de masă, badmintonul, tirul cu arcul etc.

Tradiționala Cursă Olimpică este dedicată Zilei Olimpice, sărbătorite pe 23 iunie. Este o acțiune de solidarizare pentru un mod de viață sănătos și activ, pentru promovarea și celebrarea valorilor olimpice de excelență, prietenie și respect. Această cursă a ajuns la cea de-a 24-a ediție și nu este o competiție, toți participanții sînt învingători.

Anul acesta programul sărbătorii „Olympic Fest" include cîteva competiții inedite: ștafeta de alergări, campionatul mamelor la alergat cu cărucioare și campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea. La fel, în PMAN, va fi amenajat un Orășel al Copiilor.

Festivalul sportului se va încheia cu Tombola olimpică.

„Olympic Fest" este organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, în parteneriat cu federațiile sportive de profil.

Source: www.noi.md

Keywords:

Chisinau , sarbatoare , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
924 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Oneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Strășeni și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 924 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.